Rólunk írták

H. László

Rossz közérzetem kapcsán már részt vettem diagnosztikai vizsgálaton ez év tavaszán. A felmérés minden részletében megegyezett a labor vizsgálatok eredményeivel és hasznos útmutatásokat kaptam az életvitelem további folytatásához. A vizsgálat során ajánlott táplálékkiegészítők is hatásosnak bizonyultak.
Ezt a vizsgálatot ajánlom mindazoknak akik bármilyen okból korábban nem vettek részt állapotfelmérő vizsgálaton mert rövid idő alatt, várakozás nélkül, komplex áttekintést kaphatnak aktuális egészségügyi állapotukról.

F. Mária

2011. évben találkoztam a Life Center hirdetésével a neten. A részletes és képekkel bőven illusztrált leírásban tájékozódtam a Centerben működő „gépről”, mely fájdalommentes és gyors vizsgálattal a szervezetet teljes körűen feltérképezi. A cikk meggyőzött arról, hogy szükségem van nekem is egy ilyen vizsgálatra.

A Frangepán utca ugyan a centrumtól kissé kiesik, de gondoltam megéri, mert tájékoztatást kapok a szervezetem jelenlegi állapotáról és így talán befolyásolni tudom, hogy a jövőben mit változtassak az étrendemen és milyen táplálék kiegészítőt használjak, a meglévő egészségem megőrzésének érdekében.

2011. júliusára kaptam időpontot állapotfelmérésre. Nem kellett sokat várakoznom, az asszisztens hölgy átadott egy nyomtatványt, melyen az adataimat kellett leírnom. Mire végeztem a kitöltésével, már mehettem is be a rendelőbe Jenei doktornőhöz.

Bemutatkozás után beszélgetés következett a meglévő betegségeimről, a hogylétemről. Doktornő figyelmesen végig hallgatott, jegyzetelt, ezután elmagyarázta a gép működését majd a gyakorlatban is kipróbáltuk. Én, miközben a „vizsgáló szerkezetben” ültem, monitoron figyelemmel kísérhettem a gép elemzését rólam. A vizsgálat pár percig tartott és ez alatt az idő alatt a gép részletes elemzést végzett.

A vizsgálat befejeztével Doktornő részletesen értékelte nekem a kapott vizsgálati eredményt.
Tanácsokkal látott el a táplálkozást illetően. Részletesen kitért arra, hogy melyik fajta élelmiszer milyen hatással van (lehet) a szervezetemre. Javasolt különböző vitaminokat és ásványi anyagokat, melyek a gép által kimutatott eltérést helyreállíthatják.

Elégedetten távoztam és az elkövetkező időben próbáltam betartani a tanácsokat.

2012. május 17-én kontroll vizsgálaton vettem részt, melyen ismét végigvettük az előzőekben ismertetett állapotfelmérést. Most Jenei doktornő összehasonlítást végzett a tavalyi eredményeimmel és a máj állapotot meg egy-két vitaminhiányt kivéve, javultak az eredményeim.

Érdemes volt az első vizsgálat eredményeinek tudatában változtatni bizonyos szokásokon, például a táplálkozásban, mozgásban.

Nagyon elégedett vagyok a Life Center Életmódközpont tevékenységével, Jenei Beáta doktornő türelmes, szakértő hozzáállásával.

Véleményem szerint, nagyon kívánatos lenne ezt a vizsgálatot a körzeti orvosi rendelők rendelkezésére bocsátani.
Nagy segítség lenne a körzeti orvosok részére diagnózisok felállításában, kezelések kontrollálásában, laboratóriumi vizsgálatok kiegészítésében.
Sok, hozzám hasonló ember igényelné a medicinában ezt a fajta, kíméletesebb vizsgálati módszert. Természetesen elérhetőbb áron, hogy mindenki számára lehetőség legyen.

F. László

A sors úgy hozta, a komolyabb betegségek szerencsére eddig elkerültek. 25 év hivatásos katonai szolgálat után váltottam civil életre, melyben megőrizve aktivitásomat, vállalkozni kezdtem. Tekintve, hogy ez az aktivitás a 60. évem elmúltával is megmaradt, sőt egy jelentős, középtávú fejlesztésbe fogtam, úgy gondoltam, hogy az Önök felhívására – szokásomtól eltérően – egy korszerű, gyors vizsgálatnak alávetem magam, hogy képet kapjak egészségi állapotom jelen állásáról.

Rugalmas egyeztetés után, egy kellemes hangulatú, nem a rideg orvosi szakrendelőket idéző környezetben történt műszeres vizsgálatot követő kiértékelő beszélgetésen vettem részt. A kapott információk hasznosak voltak számomra. Némiképp változtatva az életmódomon, étkezési szokásomon, remélhetőleg – egy kontroll vizsgálattal ezt igazolva – tudtam tenni valamit azért, hogy ezt a betegségmentes állapotot még huzamosabb ideig fenn tudjam tartani. Úgy gondolom, hogy helyes döntés volt ezen a vizsgálaton részt vennem. Másoknak is jó szívvel ajánlom.

L. Ilona

Körülbelül 8éve küzdök a túlsúllyal, sok mindent próbáltam már, de szinte semmi eredménnyel. Sem a mozgás, sem a diétázás nem mozdította meg a mérleg nyelvét. Ez a program azért volt szimpatikus nekem, mert személyre szabott ajánlásokkal láttak el, amiket a testem értékei alapján készítenek el.
Jelenleg sok szabadidővel rendelkezem, de akik nem tudnak időt fordítani a kellő mennyiségű napi mozgásra azoknak főként ajánlom: heti egy kezelés, és az eredmény szemmel látható.
A Life Center központban minden tájékozató anyagot megkaptam, amiben a vizsgálat és a kezelés folyamatáról, hatékonyságáról is mindent megtudhattam. Még sose vettem részt hasonló programban, így izgatottan vártam, hogy miként fog ez zajlani, milyen változásokat fogok tapasztalni.

A vizsgálat tetszett, ha hasonlítanom kellene valamihez, akkor egy vérvételhez hasonlítanám, azzal a különbséggel, hogy itt egy konzultáció is hozzátartozik, és nem kell az éhgyomor, a várakozás és a tűszúrás borzalmait átélni. A vizsgálat során a doktornő a testem pontjain bemérte az adataimat és értékelte. Teljes körű, precíz képet kaptam a testemről, mint egész, a szerveim és testünkben működő rendszereim állapotáról, hogylétéről. Az elhangzottakkal többé-kevésbé tisztába voltam, ami igazán meglepett, az a tiltott ételek listája, amiken legfőként olyanok szerepeltek, amik egyéni kedvenceim, és sokat is fogyasztok belőlük. Ez elgondolkodtatott, hiszen attól, hogy zöldségről vagy gyümölcsről van szó és ezek egészségesek, még lehet, hogy az én szervezetemnek nem megfelelőek. Személy szerint én már évek óta törekszem az egészséges táplálkozás felé haladni, ez nagyon nehéz, inkább egy folyamatnak kell felfogni, egyik napról a másikra nem lehet megváltoztatni, és meg is kell találni a megfelelő árú és minőségű helyettesítő termékeket.

Önnek is segíthetünk

Ha háziasszony,

onnek_haziasszonyakkor tudja, hogy nap mint nap készen kell állnia arra, hogy a munkahelyén kívül a családjában is helyt álljon!

Legyen kész rá, és ne okozzon plusz terhet a feladatok elvégzése. Segítségünkkel minden helyzetben készen fog állni a mások számára teherként nehezedő feladatok elvégzésére.

Tudjon meg többet arról, hogy miben tudunk az Ön segítségére lenni!

Kattintson ide és jelentkezzen egy rövid és fájdalommentes vizsgálatra, majd az azt követő életmód tanácsadásra!

Mikor ellenőrizte utoljára a koleszterin szintjét?

Magyarországon a szív- és érrenszeri megbetegedések egyik fő okozója a nem megfelelő koleszterin szint. Ez a nem megfelelő táplálkozás, a helytelen életmód miatt alakul ki.

Ismerje meg Ön is saját szervezete működését! Megmutatjuk Önnek a helyes utat, hogy nyugodtan és egészségesen élhessen.

Kérjen vizsgálati időpontot Most!

Nem tudja leküzdeni a szervezete által felhalmozott zsírokat?

Tisztában van Ön is azzal, hogy súlyfelesleggel rendelkezik, de nem tud ellene mit tenni? Bizonyára kipróbált már több, mások által ajánlott fogyókúrás lehetőségeket. Rövid időszakra jelentkezett súlycsökkenés is. De …

Mi megmutatjuk, hogy lehet hosszú távon fenntartható egészséges testsúllyal élni. Megfelelő étrenddel nem lesznek többé problémái. A lehetetlen már nem létezik!

Jelentkezzen Most és a segítségére leszünk!

A cégvezetők, menedzserek az átlagnál magasabb életszínvonala

garantálhatná számukra az egészséges és hosszú életet.

A helytelen életmód szív- és érrendszeri, agyi érbetegség, magas vérnyomás, cukorbetegség, mozgásszervi panaszok, epekövesség és talán ami a leglényegesebb a stressz formájában ölt testet.

Rendszeres szűréssel, egészséges táplálkozással szerencsére nagyrészt megelőzhetőek ezeknek a problémáknak a kialakulása.

Legyen részese a jövőben ennek a nagyszerű egészségmegőrző programnak!