Mi történik a vizsgálat alatt?

Fél a daganatos megbetegedésektől?
Magas a vérnyomása? Elhízott?
Fél az érrendszeri, vagy emésztőrendszeri megbetegedésektől?
Türelmetlen? Fáradékony? Stressz kínozza?

Ha igen, nézze meg, mit nyújt a vizsgálatunk és jelentkezzen be állapotfelmérésünkre!

Műszerünk segítségével abszolút fájdalommentes a vizsgálat!

kicsikepek_igy_kezd_jo

Az orvosi kiértékelés ekkor kezdődik

Az emésztőrendszer működésének vizsgálata

kicsikepek_emeszto_joMegmutatja a gyomor bélrendszer működését, következtetni lehet a máj, hasnyálmirigy működésére, kimutatható a bél baktérium flórájának az állapota. Az emésztőrendszer működési zavarai sokszor évekkel azelőtt láthatóak a rendszer jelzései alapján, mielőtt azok panaszokat, tüneteket, betegséget okoznának.

A szív 3 dimenziós képe

Átfogó képet ad a szív és az érrendszer működéséről. Korai stádiumban kimutatja a magasvérnyomás hajlamot, a tényleges betegség bekövetkezte előtt akár évekkel is. Láthatóvá válik a koszorúerek elmeszesedése is. A rendszer valamennyi végtagon, a szív üregeiben és a koszorúerekben, a nyaki ereken és az agyban külön-külön képes regisztrálni a vérnyomás értékeket, ezért különösen alkalmas az érelmeszesedések kezdeti stádiumának kimutatására.

A légúti funkciók elemzése

Korai állapotban kimutatja, mely tüdőlebenyek nem vesznek részt a gázcserében. Ez az – egyébként meglepően gyakori – állapot gyulladásos folyamatok előjele lehet. Amilyen gyakori, olyan könnyű rajta segíteni légzéstornával. A hörgők gyulladásának időbeni felismerésével megelőzhetőek az asztmatikus megbetegedések is.

A vese ellenőrzése

Betekintést nyújt a a vesék működésébe, kimutatja a vesekövet, kezdeti stádiumban kimutathatóak a húgyúti és a nőgyógyászati gyulladások.

A csontrendszer vizsgálata

Korai stádiumban észlelhetővé válik a kalcium-vesztési tendencia, amely megelőzi a tényleges csontritkulást. A különböző gerinc szakaszok terhelési szintjeiből következtethetünk a porckorongok állapotára, de akár a gerincferdülésre is.

Az endokrin rendszer működése

A hormonháztartás zavarait a rendszer még abban a stádiumban képes jelezni, amikor azok még a vérvételből nem kimutathatóak. Így a pajzsmirigy, a mellékvese, a hasnyálmirigy működési zavaraiba a legkorábbi stádiumban sikerülhet beavatkozni.

Neurológiai kockázatok elemzése

A berendezés a központi idegrendszer ingerület átvivő anyagainak szintjéből és a különböző agyi területek ingerültségi fokából következtetni tud a depressziós hajlamról csakúgy, mint a stressz-terhelésről. A különböző lelki eltérések is kijelzésre kerülnek.

A vizsgálat csupán egy óra, melynek nagy százalékát tartalmazza a mérési eredmények kiértékelése összevetve a tünetekkel, panaszokkal, ismert betegségekkel és a szedett gyógyszerekkel. Habár a vizsgálatot tapasztalt orvosok végzik, a javaslat során csak a legritkább esetben fordul elő gyógyszerre vonatkozó javaslat.

Hangsúlyozott fontosságú viszont az esetlegesen észlelt elváltozások enyhítése, vagy megszüntetése az életmód, a táplálkozás, a folyadékbevitel szokásainak átgondolásával.

A vizsgálatot követően igény szerint e-mailben, vagy postán kapja meg a 25-35 oldalas vizsgálati összefoglalóját.